Minden fejben dől el: ez egészséges gondolat egészséget eredményez

Ha egy beteg ember állandóan azt mondogatja magának, hogy sohasem fogok meggyógyulni, akkor szinte teljesen biztos, hogy úgy lesz, ahogy gondolta, beteg marad élete végéig.

Gondolataid olyanok,mint a mágnes, hatalmas erejük van, amelyek építőleg, de rombolólag is tudnak hatni rád. Veszélyesek is lehetnek, ha nem tudsz uralkodni rajtuk, de ha tudsz velük bánni, akkor mindent elérhetsz: EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT és HOSSZÚ ÉLETET.

 Itt volt az az eset, amelyet nemrég leközöltek az újságok is, 6 hónapot jósoltak az orvosok egy férfinak, akit a nevetés gyógyított ki a végstádiumos daganatból..... elképesztő ugye?

A férfi azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy tudta, hogy valójában a betegsége kialakulásához elsősorban az állandó aggódás, a stressz, és a düh vezetett.

Úgy gondolta, ha a negatív érzések betegségekhez vezetnek, akkor a pozitív érzésekkel képesek vagyunk meggyógyítani magunkat. És igaza lett.

Eldöntötte, hogy kísérletet végez magán. Őszintén magába nézett, és arra jutott, hogy a nevetés az, ami a legnagyobb boldogságot okozza számára – és ami az utóbbi években rettentően hiányzott az életéből.

Hogy ezt pótolja, sok komédiát, regényt szerzett be, ezeket kezdte el nézni, olvasni, és a barátaitól is azt kérte, hogy amikor találkoznak, meséljenek humoros történeteket, vicceket.

Idővel pedig azt vette észre, hogy 10 perccel a nevetéseket követően tompulni kezdenek a fájdalmai, már korántsem olyan elviselhetetlenek…

Aztán, ahogy teltek-múltak a hónapok, egyre jobban érezte magát – a családja, barátai, ismerősei szeretetének és vidámságának köszönhetően még 20 évig élt szinte tünetmentesen, aktívan.

TEHÁT A NEVETÉS ÉLETBEN TARTHAT, MEGGYÓGYÍTHAT, HISZEN EGY NAGYON JÓ ORVOSSÁG, AMI INGYEN VAN!

Szóval a LÉLEK ÉS A SZELLEM CSODÁKRA KÉPES!!!

Még ebben a percben határozd el, hogy ezentúl:
pozitívan gondolkodsz............
meglátod a szépet és jót a dolgokban .........
és nem utolsó sorban sokat nevetsz

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Reumás fájdalmak kezelése természetes módon

Rosacea, arcpír? Itt a megoldás

9+1 Ok, hogy miért indítsuk a reggelt mézes-citromos meleg vízzel