Álmatlanság, alvászavar kezelése gyógynövényekkel

Mivel napunk egyharmadát alvással töltjük, a kielégítő alvás nélkülözhetetlen a megfelelő fizikai állapothoz és a jó közérzethez.

Az alvászavaroknak nagyon gyakran nem a stressz, hanem valamilyen fizikai betegség, vagy legtöbbször valamilyen gyógyszer mellékhatása az oka. Sokszor ez a betegség az emberben lappangva van jelen, illetve vizsgálatokkal még nem mutatták ki. Okozói lehetnek krónikus betegségek is, például lumbágó, ízületi fájdalmakban szenvedők, hátfájással küszködők, keringési zavar, asztma, stb.

 Mindegy, milyen krónikus betegség kínozza épp, nagyon gyakori, hogy a betegség során az alvásban is zavart szenved.

Álmatlanság? Nem tudsz aludni? - Mutatok egy jó megoldást rá: A Magyar Termék Nagydíjas Arany Menta Balzsammal Te is hamar álomba szenderülsz!

A balzsam kellemes, finom illata a citromfűnek és a levendulának köszönhetően segít ellazulni. A bőrfelületet azonnal hűsíti és nyugtatja.

Az AranyMenta termékcsalád krémjei az ősi tudás és a modern tudomány találkozásával jöttek létre. A különleges hatású, a test teljes körű ápolására alkalmas balzsam, nyomában járva az ősök tudásának, több ezer év tapasztalatára támaszkodva, tudományosan összeállítva valósult meg.

Magas minőségű, 24 karátos tisztaságú aranykivonatból, 17 féle válogatott aromás gyógynövényekből, sheavajból és olívaolajból készült.

A balzsam csodálatos hatásának hátterében az a tudományos felfedezés áll, miszerint a gyógynövények hatását legjobban az arany fokozza, és segíti a sejtekhez való eljutásának felgyorsítását.

Különösen finom arany részecskéket tartalmaz, amelyek a legújabb nanotechnológiának (ez a természet legapróbb összetevőivel foglalkozó legújabb tudományág) köszönhetően a szervezetben a leggyorsabb módon jutnak el oda, ahol a leginkább szükség van rájuk.

TIPP: A jó alváshoz elengedhetetlen az egészséges, erős immunrendszer. A Herbadoctor 1000mg-os C-vitamin és a Kalcium-Magnézium-Cink tablettákkal Ön is hozzájárulhat szervezete egészségének fenntartásához!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Reumás fájdalmak kezelése természetes módon

Rosacea, arcpír? Itt a megoldás

9+1 Ok, hogy miért indítsuk a reggelt mézes-citromos meleg vízzel